Извънсъдебно събиране на вземания

Когато Вашите клиенти и партньори забавят плащания или въобще избягват да коментират задълженията, които имат към Вас, незабавно се обърнете към нас!

Имайте предвид, че просрочените задължения се отразяват негативно на Вашата компания в няколко направления: не само, че събирането на задълженията може да отнеме продължителен период от време, но почти винаги водят и до допълнителни разходи. Същевременно този капитал остава блокиран и не Ви позволява разплащания или нови инвестиции.

Нашите служители подхождат индивидуално към всеки клиент, ще разгледат всеки конкретен случай и ще Ви насочат към най-добрия способ за събиране на задължението. По този начин ще избегнете всякакви неловки и напрегнати ситуации с Вашите контрагенти и ще сте сигурни, че случаят се поема от професионалисти. Самостоятелни опити за решаване на проблема, с идеята, че ще си спестите разходи, не са препоръчителни. В повечето случаи подобни начинания не само, че не водят до погасяване на дълга, но и нанасят непоправими вреди, както в отношенията Ви с партньорите, така и в събирането на задължението. Все пак, когато Ви заболи зъб отивате при зъболекар, нали ?

Доверете се на нас, ние ще договорим най-добрите условия за Вас, ще се съобразим изцяло с Вашите изисквания и същевременно ще запазим добрия тон с Вашия контрагент, за да имате възможност отново да работите заедно.