СТАНЕТЕ ЧЛЕН НА КРЕДИТРЕФОРМ

Ние сме Вашият партньор, когато трябва да гарантирате търговските си отношения. Предоставяме Ви икономически данни, събираме просрочените Ви вземания и намираме нови клиенти за Вас!

Станете част от общността на Кредитреформ

При нас Вие не сте "просто клиент." Ако изберете нашите услуги, ставате член на голямата Creditreform общност. Около 160 000 компании вече се доверяват на дългогодишния ни опит и се възползват от нашите цялостни решения както на национално, така и на международно ниво.

Със 169 офиса в Европа гарантираме, че ще бъдем близо до вас. Нашите експерти ще Ви подкрепят във всички аспекти, свързани с кредитната оценка на Вашите клиенти и събирането на просрочени вземания. Като наш член можете да се възползвате от удобен и бърз достъп до нашите онлайн услуги BIGNet.

Убедете се в нашите предложения и се възползвайте от предимствата на членството в Кредитреформ.

 

Как да станете член

Желаете ли да получите индивидуална оферта, искате ли да научите повече за нашите услуги или имате въпроси относно членството? Ще се радваме да Ви посъветваме лично - просто се свържете с нас!

BIGNET

Кредитреформ си сътрудничи с водещи доставчици на Европейския пазар в т.н. BIGNet мрежа (BIGNet - Business Information Group Network). Това е сдружение, състоящо се от независими агенции, които доставят бизнес информация и кредитни справки на своите клиенти. Кредитреформ е водещ доставчик на икономическа информация в рамките на BIGNet Group.

Login BIGNet ►