CREDITREFORM

Над 160 000 членове по света се доверяват на нашите услуги!

ЗА НАС

CREDITREFORM

Организацията CREDITREFORM е водещият доставчик на бизнес информация, маркетингови данни и решения за управление на вземанията в Европа. От 1879 г. защитаваме нашите клиенти от недобросъвестни бизнес партньори. Тази основна идея не се е променила по никакъв начин и до днес, но услугите ни продължават да се развиват.

Организацята е основана преди повече от 140 години в град Майнц, Германия, когато група местни търговци решават да се обединят в опит да се предпазят от нелоялни бизнес практики, чрез обмен на информация относно събирането на просрочени вземания.

Днес, организацията има 128 независими клона само в Германия. Те се грижат за около 128 000 дружества - членове на организацията, от всякакъв мащаб и от всички сектори – включително предприятия, банки и застрахователни компании, както и еднолични търговци и start-up. Нашите специалисти помагат при оценка на бизнес рисковете, идентифициране на потенциала на клиентите и облекчаване на клиентите от тежестта да следят за направени плащания по просрочени задължения.

Около 160,000 члена от целия свят основават своите решенията на нашите анализи и данни, които актуализираме и допълваме постоянно. Подкрепени сме от Creditreform Group, Creditreform AG, Creditreform International и световна мрежа от партньори.

Creditreform International

Основано през 1995г. Creditreform International e.V. е със седалище в гр. Нойс, Германия. Дружеството координира дейността на 169 офиса в Европа и уеднаквява корпоративните стандарти в сферата на кредитните справки и събирането на вземания. Creditreform International има независими офиси в 22 европейски държави и Китай. В държавите, в които Кредитреформ няма представителство разчитаме на доверени,  дългогодишни партньори.

Кредитреформ България

Създадена през 1993 г. Кредитреформ България ЕООД е първата агенция за събиране и управления на вземания, основана в Република България. Чрез нашите международни офиси и партньори предоставяме корпоративни кредитни справки по целия свят. Благодарение на дългогодишния ни опит в събирането на вземания успешно възстановяваме милиони евро годишно на нашите клиенти.

Кредитреформ в цифри

140
години опит
88
милиона кредитни справки за фирми от цял свят
160000
членове по света

Какво ни движи напред: Основни ценности на Кредитреформ

  • Заедно - с нашите клиенти: С над 160 000 членове по целия свят, които споделят ценна информация и опит, ние формираме голяма, защитена общност.
  • Лично отношение – винаги до вас!
  • Лесен достъп – улесняване на ежедневните Ви бизнес дейности. Чрез нашата платформа "Моят Creditreform", Вие като член получавате удобен и лесен достъп до всички наши услуги – на национално и международно ниво.
  • Безценен опит – Ние осигуряваме основата за Вашия успех! С изчерпателна, качествена база данни и ноу-хау, основаващо се на над 140-годишната ни история.
  • Подкрепа – винаги на ваша страна. Нашият широк спектър от услуги предлага точното решение за всяка Ваша нужда, независимо дали става въпрос за кредитен рейтинг, пазарен анализ или събиране на просрочени вземания.
Creditreform-Maerkte-Standorte-950x503.jpg

Как работим: отговорно и честно

Дружеството обработва лични данни за конкретни, изрично указани и законни цели, в съответствие с действащите в Република България и Европейския съюз закони и спазвайки принципите на добросъвестност. Гарантираме спазването на Общият регламент относно защитата на данните (GDPR).

Запознайте се услугите, които предлагаме

Creditreform-Bonitaet-Risikobewertung-950x503-V2.png

Оценка на риска и платежоспособност

Информация, кредитен рейтинг, мониторинг, история на плащания

Научете повече
Creditreform-Inkasso-Rechnung-offen-950x503.jpg

Събиране на вземания

Събиране и управления на вземания, съдебно събиране, прехвърляне на вземания, събиране на пакети с множество вземания

Научете повече
Creditreform-Marktanalyse-Kundendaten-950x503.jpg

Маркетинг

Открийте нови клиенти навсякъде по света

 

Научете повече