Маркетинг

Нашите маркетингови услуги Ви предоставят възможност да откриете потенциални нови партньори навсякъде по света!

Разпознайте възможностите, които пазарът предлага

Търсите нови локации и клиенти за Вашия бизнес в чужбина? A познавате ли в дълбочина местните пазари и целевите групи от потенциални нови клиенти? Актуалната информация е от съществено значение, за да можете да определите целевите групи и да планирате бъдещите продажби, като по този начин си осигурите дългосрочен успех. Ние ще Ви помогнем да откриете правилния чуждестранен пазар, на който да се спрете, за да откриете нови партньори!

Открийте нови клиенти

Желаете да навлезете на международните пазари, но не сте сигурни как да намерите нови клиенти и въобще къде да ги търсите?

Доверете се на Кредитреформ! Свържете се с нас, задайте Вашите критерии и ние ще анализираме пазара по сегменти, за да Ви предложим детайлна информация за целевите групи потенциални бизнес партньори в съответната държава. Ще получите важна информация относно местоположението и основни офиси на потенциалните клиенти, към кого следва да се обърнете, кой е упълномощен да подписва договори, специфичните нужди на всяка компания и др.

Свържете се с нас

Предимство на нашите маркетинг услуги

  • Най-високи стандарти за качество по отношение на данните, които анализираме и предоставяме;

  • Точно определяне на целевите групи чрез съвременни, интелигентни методи за анализ и комплексно управление на адресите;

  • Винаги актуални клиентски данни;

  • Спестяване на разходи за маркетинг и продажба, в резултат на индивидуално отношение към клиентите и запазването им в дългосрочен план;

  • Пълна информация - от поддръжка на данни до предоставяне на маркетингови анализи;      

 

BUREAU VAN DIJK

Кредитреформ България е ексклузивен представител и доставчик на Bureau van Dijk за България. Собственост на Moody's Analitics, дружеството е една от най-големите компании за събиране, обработване и анализиране на бизнес информация, с данни за повече от 400 млн. компании по света.