Какво е Кредитреформ?

Сдружение за защита от недобросъвестни делови партньори

  • В услуга на деловите интереси на нашите членове и клиенти

    В услуга на деловите интереси на нашите членове и клиенти

    Кредитреформ възниква през 1879 в град Майнц, Германия, когато група местни търговци основават сдружение за защита от недобросъвестни делови партньори. В рамките на десетина години идеята се разпространява в цялата страна и такива сдружения възникват в почти всички по-големи градове на Германия. Във всеки град един от членовете поема ролята на координатор на сдружението, като фирмите-координатори се обединяват в регионални сдружения, а регионалните сдружения от своя страна се обединяват в асоциация.

    С течение на времето сдруженията на Кредитреформ се разрастват и в съседните на Германия страни, като до началото на Втората световна война организацията разполага с офиси от Осло до Истанбул и от Лондон до Варшава. В периода 1945-1990 дейността на организацията се ограничава в немскоговорящите страни в Европа – Германия, Люксембург, Австрия, Швейцария и Лихтенщайн. В следствие на настъпилите през 90-те години политически промени в Централна и Източна Европа, Кредитреформ разшири присъствието си и в България, Румъния, Русия, Полша, Унгария, Чехия, Словакия, Украйна, Хърватска, Словения, Литва, Латвия и Естония.

формуляр

online-kontakt

Контакт
Всички неотбелязани със звездичка полета са незадължителни за попълване, но по Ваше желание можете да предоставяте и тази информация.
Контакт